Как да привлечем клиенти в салона чрез партньори

Привличане на клиенти в салон за красота чрез партньори
Можем да привлечем повече клиенти в салона като разменяме ваучери за подарък с други компании.
При избора на компания - партньор, където ходят вашите клиенти, първо разберете, кой продава нещо на Вашите клиенти. Продукти, услуги, дрехи, храни, фитнес услуги, където още ходят Вашите клиенти. И с тези предприятия, които са близо до Вашия салон за красота или Спа център, можете да се включите в партньорски програми, разменяйки с тях ваучери за подарък.

Какво ще получите от това? Вашите клиенти получават като подарък за закупуване на услуга или просто им давате един безплатен ваучер за подарък за ресторант. Избирате най-добрите си клиенти, пишите им, "Благодаря Ви, че сте наш клиент" и направете им подарък. Или ваучер за подарък за празник или при закупуване на услуга. В замяна на това предоставяте подаръчни сертификати за Вашите услуги за красота на ресторанта. Клиентите на ресторанта, които например, идват на бизнес обяд или вечеря или организират банкет, получават допълнителен подарък от ресторанта под формата на ваучер за вашия салон за красота.


В резултат, ресторанта е щастлив, защото има допълнителен подарък, той прави нещо, което другите не правят, той има допълнителна уникалност! Клиентите на ресторанта идват със сертификата при вас, Вие ги обслужвате и те се превръщат в клиенти на салона. Можете да ги третирате като най-добрите клиенти. Предоставяте им  качествено обслужване, продавате качествена услуга, продавате продукти за домашна грижа и т.н.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »